aanbouw & Metselwerk

Klusbedrijf Breda

KLUSBEDRIJF BREDA - AANBOUW EN METSELWERK BREDA

Aanbouw plaatsen of Metselaar nodig Breda

Extra ruimte in huis nodig, of altijd al die grotere keuken gewild. Met een aanbouw kan uw leefruimte aanzienlijk vergroot worden. Vaak moet hierbij de buitenmuur opnieuw gemetseld worden na het aanbouwen aan een deel van uw huis. Letterlijk gezien is een aanbouw het verplaatsen van een van uw muren naar buiten toe, waarder er extra leefoppervlakte ontstaat. Uw woonkamer of keuken zijn in een keer een slag groter. Let er wel op dat u bij sommige projecten een vergunning dient te hebben.

Ook voor allerlei soorten metselwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn veel soorten en maten in het metselwerk. Of u een schutting gemetseld wilt hebben of een gehele woning gemetseld moet worden, niets is te gek voor ons. Onze klusjesmannen in omgeving van Breda zullen voor u klaar staan voor al het denkbare metselwerk dat er is. Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw huis? Al eens gedacht aan een aanbouw of uitbouw van uw huis? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. 

Bij metselwerk komen diverse werkzaamheden kijken, denk hierbij aan het opzetten van steigers ter voorbereiding en het stelwerk. Voor een prachtig eindresultaat gaan onze metselaars rondom Breda graag voor u aan de slag. Al gaat het om een schuur, schutting, aanbouw, garage of uw huis, alles waar metselwerk bij komt kijken, kunnen wij u helpen. Ook voor een combinatie van houtwerk en metselwerk is geen enkel probleem, samen met u vinden wij wat voor u het gewenste resultaat oplevert. 

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Voor het metselwerk kunnen we werken met verschillende materialen. Qua stenen zijn er verschillende materialen, verschillende vormen en kleuren. Er is heel veel keuze voor het metselwerk, het is volledig wat uw wensen zijn. Het is ook mogelijk om voor betonblokken te kiezen voor uw huis, ook dit valt onder metselwerk. Voor de voegen zijn ook verschillende materialen en manieren om dit te doen.  

  Als renovatie kunt u denken aan het vervangen van de voegen of vervangen van kapotte stenen. Is het metselwerk nog niet zo oud, maar zit er toch al een kapotte steen tussen. Dit kan voor u een doorn in het oog worden. Het is daarom mogelijk om deze steen te vervangen voor een nieuwe, zodat uw huis er weer als nieuw uitziet. Het voegwerk kan ook verouderd zijn of kan aangetast zijn waardoor het er vies en oud uitziet. Om te zorgen dat uw huis er weer als nieuw uit ziet, kunnen de voegen vervangen worden. Door deze twee opties hoeft niet uw hele muur opnieuw gemetseld te worden, maar ziet het er toch uit of dit is gedaan. Uw huis krijgt weer een hele nieuwe uitstraling en wie wil dat nu niet. Dus als u naar uw voegen kijkt en denkt, deze kunnen wel vervangen worden. Klusbedrijf Breda kan u hierbij helpen, neem contact met ons via het gratis offerte formulier of bel ons telefonisch op en wij regelen de rest voor u om deze klus te klaren. 

   

  De prijs van het metselwerk is moeilijk te zeggen, dit is afhankelijk van de grote van de taak, wat voor stenen er gebruikt worden en hoe moeilijk de klus is. Daarnaast ligt het eraan of het metselwerk dragend of niet-dragend is. Als u contact met ons opneemt, kunnen we u hier meer duidelijkheid over geven als u aangeeft wat uw wensen zijn.  

  metselwerk Breda
  Metselwerk Breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST