badkamer verbouwen

klusbedrijf Breda

KLUSBEDRIJF BREDA - BADKAMERRENOVATIE & TOILETRENOVATIE

BADKAMER VERBOUWEN, BADKAMER RENOVATIE OF TOILET RENOVEREN BREDA EN OMGEVING

Zit u eraan te denken uw huidige badkamer of toilet onder handen te nemen? Zit u nog tegen de schimmel van de vorige bewoner aan te kijken of heeft uw badkamer toch echt wel een nieuwe look verdiend? Gemiddeld gezien is de badkamer een van de meest gebruikte kamers in huis. Een heerlijke douche, voor de echte genieters een stort of regendouche, kan uw dag met de juiste pit en energie doen starten. Na een lange dag keihard werken, of als het ijzig koud geweest is, heerlijk ontspannen met een boek of film in je eigen bubbel bad.

 

Bij Klusbedrijf Breda bent u hiervoor aan het juiste adres. Klusbedrijf Breda kan deze renovatiewerkzaamheden voor u realiseren. Een badkamerrenovatie is een klus die wij met regelmaat uit mogen voeren voor onze klanten. Van een eenvoudige vernieuwing van uw badkamer, tot een gehele verbouwing en nieuw ontwerp. U kunt al uw wensen erop los laten, alle luxe en comfort of juist een strakke badkamer in eenvoud creëren. Van een zwevend toilet plaatsen, waterschade badkamer herstellen, nieuwe tegelwerk in de badkamer tot vele andere klussen daar kunnen wij u als badkamer installatiebedrijf bij van dienst zijn. De vele verschillende wensen van onze verscheidenheid aan klanten als klusbedrijf Breda maakt het voor ons een leuk proces, waarbij we u blij mogen maken met het eindresultaat van uw badkamer renovatie.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Badkamer verbouwen Breda en omgeving - Klusbedrijf Breda

  Bij een badkamerrenovatie kijken we allereerst of er nog bepaalde delen van de uw badkamer zijn die intact zijn en behouden kunnen blijven, zoals tegelwerk en stucwerk mocht u dit willen. Ook kan er naar de mogelijkheid gekeken worden om oudere badkamerelementen te repareren. Op deze manier kan een budget optimaal benut worden om alle elementen die u wenst in uw badkamer te kunnen realiseren.

   

  Aangezien een badkamer renovatie een veelzijdig project is kan dit, verschillende per project, een tot twee weken in beslag nemen. Tijdens de renovatie doen wij onze uiterste best, door goede samenwerking en overleg, de overlast tot een minimum te beperken. Soms kunt u tijdelijk uw douche niet gebruiken, waardoor wij de mogelijkheid voor u hebben om een mobiele douche aan te vragen. Het aankloppen bij de buren is dan ook verleden tijd, u kunt blijven douchen wanneer dat voor u uitkomt.

   

  Een toilet renovatie, wat vaak kleinere projecten zijn, kan dan ook sneller gerealiseerd zijn. Een populaire klus die wij bij klusbedrijf Breda vaker voorbij zien komen is een zwevend toilet plaatsen. Dit geeft een moderne karakter aan uw badkamer of toilet en is daarbij eenvoudig in de schoonmaak. U kunt bij een zwevend toilet namelijk gemakkelijk de vloer schoonmaken, geen vieze hoekjes achter de pot die lastig schoon te maken zijn. Een zwevend toilet helpt hierbij. Natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden en opties, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een toiletrenovatie bij klusbedrijf Breda.

  Dus heeft u een badkamer of toilet in Breda, of een in Etten-Leur, Prinsenbeek of in de buurt, die ook wel een opfrisser kan gebruiken? Dan kunt u ons altijd bereiken op 076-8080486 voor vrijblijvend advies, of vul ons online gratis offerte formulier, zodat u straks weer met plezier een heerlijke douche kan nemen.

   

  Badkamer verbouwen
  Badkamer verbouwen Breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST