dakbedekking

Klusbedrijf Breda

KLUSBEDRIJF BREDA - DAKKAPEL OF DAKRAAM PLAATSEN BREDA

Dakbedekking Breda - Dakkapel of dakraam plaatsen?

Een dakkapel geeft meer bewegingsvrijheid, extra sta hoogte en lichtinval, maar een dakraam is daartegenover budgetvriendelijker. Of je uiteindelijk voor een dakkapel of dakraam kiest hangt van uw wensen en uw budget.

 

Bij een dakkapel krijg je dus extra stahoogte, meer lichtinval en daarbij vaak ook een stukje meerwaarde op uw huis. Nooit meer uw hoofd stoten tegen die ellendige balk. Bij het dakraam krijgt u enkel meer daglicht. Beide zouden in ongeveer een dag geplaatst kunnen worden. Bij een ongeïsoleerd dak zou je misschien ook direct dakisolatie willen overwegen. Stookkosten omlaag brengen en uw huis verduurzamen. Vraag bij klusbedrijf Breda naar de mogelijkheden.

 

Een dakkapel is duurder, maar heb ik dat over voor de extra ruimte en het extra licht dat ik daarbij krijg op bijvoorbeeld de zolder? Dat kunt u voor uzelf bepalen. Het zorgt voor extra woonruimte en extra beloopbare vloeroppervlakte die ontstaat waar voorheen een schuin dak was. Deze extra m² mag de makelaar dan ook meereken bij de loop-oppervlakte van een huis. Wat dus voor een waardevermeerdering kan zorgen bij een eventuele verkoop van uw huis later. Het extra licht dat de dakkapel binnenbrengt kan een vaak donkere zolderruimte omtoveren tot een aangename lichte kamer. Het zonlicht dat nu binnen kan komen maakt het extra geschikt als studiekamer, gastenverblijf of kamer voor een van uw kinderen. Niet geheel onbelangrijk creëert een dakkapel ook extra veiligheid, aangezien hiermee een extra vluchtroute wordt gecreëerd bij bijvoorbeeld brand. Uw heeft daarbij ook een groter uitzicht na het plaatsen van een dakkapel en meer ventilatie, waarbij ook een geluidsisolater te verkrijgen is.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Soorten dakkapellen - Dakbedekking Breda

  Een veel gestelde vraag die wij als klusbedrijf Breda krijgen is wat voor soort dakkapelen er geplaatst kunnen worden. Een populaire dakkapel die verhuisbedrijf Breda plaatst is de houten dakkapel. Deze is makkelijk te bewerken en te schilderen en wanneer gewenst kunnen hierbij ook sierlijsten geïnstalleerd worden. Een andere mogelijkheid is een kunststof dakkapel, deze is goed isolerend, licht in gewicht, redelijk eenvoudig te plaatsen en onderhoudsarm.

   

  Bij een dakopbouw Breda heeft u te maken met een omgevingsvergunning. Neem voor de zekerheid altijd even contact op met uw gemeente om te kijken of u een bouwvergunning nodig heeft, en zo later vervelende verassingen te voorkomen.

  Wat kost een dakkapel of dakraam?

  De kosten van een dakkapel zijn vaak een van de belangrijkste vragen die u beantwoord heeft. Dit is echter afhankelijk van de materialen die u heeft gekozen, de grote van uw dakkapel en de afwerking van de dakbedekking. Al deze factoren samen maken dat wij voor elke dakkapel een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan, of bel ons voor meer informatie.

   

  Een dakraam kost minder dan de helft van een dakkapel en is daarom ook het overwegen waard. De prijs van een dakraam ligt merendeels aan het de grootte, afwerking, de functionaliteiten en het merk. Het voordeel van een dakraam tegenvoer een dakkapel is dat het goedkoper en zonder vergunning kan worden gerealiseerd. Mocht dit voor u de beste keuze zijn, dan kan klusbedrijf Breda u hier gemakkelijk en snel bij helpen.

   

  Het plaatsen van een dakkapel vraagt om een hogere investering, maar de beloning is dan ook groter. Het is geschikt voor bijna alle schuine daken en er is een ruime keuze in kleuren, maten en uitvoeringen. Houdt u meer van klassiek of neigt u meer naar modern, klusbedrijf Breda denkt graag met u mee. Waarna u heerlijk kunt genieten van de extra ruimte.

   

  Dus mocht u kiezen voor een dakraam of een dakkapel, bij klusbedrijf Breda bent u aan het juiste adres. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons.

  Dakkapel plaatsen
  Dakbedekking

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST