isolatie

Klusbedrijf Breda

KLUSBEDRIJF BREDA - ISOLATIE PLAATSEN BREDA

Isolatie Breda en omgeving - klusbedrijf Breda en duurzaam wonen

Wat veel mensen niet weten is dat er veel warmte verloren gaat via het dak. Warme lucht stijgt op en door een slecht geïsoleerd dak, gaat er veel warmte verloren door het dak. Door het goed laten isoleren van uw dak, kan dit leiden tot een besparing van wel 30% op uw energierekening. Dit klinkt natuurlijk geweldig, maar een goede isolatie leidt ook een beter gereguleerde temperatuur in uw huis. Een prettigere woonruimte doordat er minder of geen tocht is. De kamer warmt sneller op en blijft gelijkmatiger warm. Een goede isolatie merk je in het hele huis, maar vooral als de verdieping onder het dak gebruikt wordt als leefruimte. De zolderkamer kan in de zomer bloedheet worden en is in de winter ijskoud. Klinkt dit bekend? Denk dat eens aan een goede isolatie van uw dak.  

 

Mocht het tijd zijn om je dak te vervangen, is het efficiënt om gelijk ook de isolatie goed te laten plaatsen. Het is hierbij mogelijk om de buitenkant van uw dak te isoleren onder de dakpannen. Is het nog lang geen tijd om uw dak te laten vervangen, kan de isolatie aan de binnenzijde geplaatst worden. Het dak aan de binnenzijde laten isoleren is een van de goedkoopste manieren om je huis te laten isoleren en is vaak al snel gedaan. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe groot je huis en dak is, maar vaak kan dit binnen een dag al gebeurd zijn.  

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Er zijn verschillende manieren om je huis goed te isoleren. Het kan zoals beschreven het dak zijn, maar ook de muren kunnen goed geïsoleerd worden. Een van de meest gebruikte isolatiematerialen is glaswol. Dit wordt voornamelijk gebruikt in dakisolatie. Isolatieplaten worden ook vaak gebruikt bij het isoleren van een huis. Dit zijn rechte platen die minder dik zijn en zorgen voor een mooie afwerking. De kiertjes en tussenstukken kunnen worden opgevuld met purschuim. Dit resulteert in een goed geïsoleerd huis waar weinig tot geen kou door naar binnen kan en warmte niet kan ontsnappen. Naast het voordeel in huis, is het ook mogelijk om subsidie aan te vragen voor een goed geïsoleerd huis.  

  Kosten isolatie klusbedrijf Breda

  Het is mogelijk om zelf isolatiemateriaal te plaatsen, maar dan moet u beschikken over wat technische kennis. Als het isolatiemateriaal niet goed geplaatst wordt, verliest u alsnog warmte en is uw huis of woonruimte alsnog niet goed geïsoleerd. Dit is zonde van uw tijd en het materiaal. Het is daarom raadzaam om het over te laten aan een erkende klusjesman. In de omgeving van Breda hebben wij onze klusjesmannen beschikbaar om deze klus voor u te klaren. Als u zelf isoleert, gaat dit ook ten koste van een eventuele btw-verlaging of een subsidie. Deze worden alleen uitgegeven als u een aannemer inschakelt.  

   

  De kosten voor het isoleren hangt af van het materiaal dat gebruikt wordt en de oppervlakte dat geïsoleerd moet worden. Mocht u geïnteresseerd zijn in het isoleren van uw huis, neem dan gerust contact met klusbedrijf Breda op en we staan u graag te woord wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Zie het gratis quote formulier op deze pagina of bel ons op 076-8080486

  dak isolatie aangebracht met behulp van klusbedrijf Breda
  Isolatie aanleggen Breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST