schilder & stucwerk

Klusbedrijf Breda

KLUSBEDRIJF BREDA - SCHILDER & STUKADOOR BREDA

Schildersbedrijf Breda – voor al uw schilderwerk in Breda, Etten Leur, Roosendaal en omgeving

Heeft u een raam, een muur of een heel huis dat u graag van een nieuwe laag verse verf voorziet, als klusbedrijf Breda schilderen wij alles netjes en secuur voor u. Met oog voor kwaliteit nemen wij uw schilderwerk serieus. Het oppervlak wordt zorgvuldig voorbereid en onze vakkundige schilder zal er voor zorgen dat u binnen no-time weer van uw huis of bedrijfspand kan genieten. Schilderwerk in regio Breda kunt u aan ons toevertrouwen, wij denken graag met u mee en voor schilderadvies of kleuradvies kunt u alvorens een klus vrijblijvend contact opnemen.

 

Klusbedrijf Breda heeft als doel uw huis vakkundig en zo snel mogelijk, zonder hierbij kwaliteit te verliezen, te schilderen zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. Het is belangrijk het schilderwerk in een maal uit te laten voeren, zodat u geen onafgewerkte en uitgelopen resultaten krijgt. Onze specialisten hebben oog voor detail en zien soms aspecten die u met het blote oog nog niet gezien had. Toch is het belangrijk deze gelijk aan te pakken, voordat u elke dag tegen een muur aan moet kijken waar u niet tevreden over ben. Graag adviseert klusbedrijf Breda hoe het schilderwerk in uw geval het beste kan worden aangepakt, zodat u nog lang kan genieten van vakkundig en duurzaam schilderwerk.

 

Dus bent u op zoek naar een schildersbedrijf Breda, voor elke schildersopdracht bent u bij Klusbedrijf Breda aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel voor advies op maat.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Stucadoor Breda – stucwerk in omgeving Breda

  Stukadoorswerk kan de sfeer van een ruimte grotendeels bepalen, de manier van afwerking en patronen, de mogelijkheden zijn divers. Een professioneel uitgevoerd patroon met kwalitatieve afwerking die zorgt voor een lange levensduur, kan zelfs de waarde van uw woning verhogen. Klusbedrijf Breda neemt uw stucwerk serieus en uw muren zijn bij ons in goede handen. Als klusbedrijf vinden wij het belangrijk goed naar uw stucwerk wensen te luisteren en zo tot een prachtig eindresultaat te komen.

   

  Zo bestaan er verschillende afwerkingen die uw woning de juiste sfeer kunnen geven, voorbeelden hiervan zijn: 

  • Gladpleisterwerk (bewerking van een laag met gips voor binnen (2-20mm). Hierbij kan er over oud metselwerk of stuclaag heen gegaan worden. De oppervlakte wordt glad gemaakt, met sauswerk als afwerking)
  • Schuurwerk (bewerking met een afwerking als zanderige oppervlakte, of als draaien met een schaduwwerking. Dit stucwerk droogt egaal wit/natuurlijk wit op en hoeft hierdoor niet meer gesaust te worden)
  • Sierpleister (Afwerking met steentjes (1-3mm) die zorgen voor een egale korrelige sturctuur, die in vele kleuren kan worden aangepast. Het is met elke latex verf over te schilderen. Spachtelputz geeft een mooie korrel structuur die in elk interieur prachtig te verwerken is)
  • Marmerstuc (wandwafwerking die rust uitstraalt, zowel voor zakelijk als prive te gebruiken, het heeft een sjieke uitstraling. Het is in zowel lichte als donkere tinten aan te brengen, variërend van subtiel tot meer schaduw en dieptetinten in het stucwerk)
  • Lijsten en ornamenten (deze elementen kunnen uw woonkamer optisch vergroten en uw huiskamer sfeer brengen. Van stucwerk in een nieuwbouwhuis in Breda of omgeving tot stucwerk in een bedrijfspand, als u een stucadoor in Breda zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Een ornamentenplafond kan uw huis het extra stukje sfeer en warmte geven die uw zoekt.

  Stucwerk Breda
  Stucwerk is vakwerk, en als stucadoor in Breda houden wij de nieuwste technieken en trends in de gaten. Klusbedrijf Breda werkt voor zowel particulieren, zakelijke en overheidsinstellingen. Dus bent u van plan om uw woning een nieuwe afwerking te geven, en kiest u graag voor kwaliteit en vakwerk? Neem vrijblijvend contact op via ons offerte formulier of bel voor meer informatie naar klusbedrijf Breda voor een stukadoor in Breda.

  Stucwerk Breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST