Tegelzetter

Klusbedrijf Breda

KLUSBEDRIJF BREDA - TEGELZETTEr BREDA EN OMGEVING

Tegelzetten Breda

Zoekt u een tegelzetter in Breda of omgeving? Wij hebben veel ervaring met het betegelen van uw vloer, uw badkamer, uw toilet, of waar u ook tegels gelegd wil hebben. Klusbedrijf Breda heeft kwaliteit voorop staan en vloeren, wanden en elk andere ruimte of object kunt u aan onze specialisten overlaten. In omgeving breda zetten wij tegels voor particulieren en bedrijven. Het kan zijn dat u een complete badkamerrenovatie wenst, en daarbij ook een tegelzetter graag uw vloeren en wanden onder handen laat nemen. Hierbij kunnen wij ook uw badkamer of toilet afmonteren en bekwaam kitwerk leveren. Dit voorkomt waterschade door lekkages en houdt uw badkamer fris en de naden schoon.

 

Er zijn vele verschillende tegels te verkrijgen, keramiek tegels, natuursteen, kerlite en cementtegels, voor elke smaak of voorkeur is er iets te vinden.

 

Bij een badkamerrenovatie komt vaak ook de klus van badkamer betegelen naar voren. Klusbedrijf Breda heeft oog voor detail en neemt tegelwerk voor zowel nieuwbouw, als afbouw en bedrijfsprojecten aan. Moeilijke hoekjes en andere oneffenheden zijn geen probleem, wij denken graag in oplossingen.

 

Betegelen is een kunst op zich, een scheef gelegde tegel kan een heel patroon verbreken. Klusbedrijf Breda werkt daarom met uiterste precisie het tegelzetten uit, zodat er een strak tegelwerk ontstaat. Muren worden van tevoren mooi strak getrokken en wanneer u wenst kan de vloer mooi overlopen in de muur. U kunt kiezen voor grote of juist kleine voegen, keramiek of liever natuursteen? Of iets anders wat u in gedachte heeft voor het betegelen. Met goed overleg komen we tot een prachtig professioneel tegelwerk.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Tegelzetter Breda

  Door alles van stucwerk tot loodgieter, kitwerk en andere focuspunten te combineren wordt het een geheel en kunt u nog lang van de nieuwe uitstraling genieten.

  Vraag klusbedrijf Breda vrijblijvend voor advies en de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot tegels zetten Breda. Er zijn voor- en nadelen bij elke soort tegel, laat ons als  tegelspecialist Breda u hier bij helpen. Wilt u de tegels combineren met vloerwarming? Heeft u liever een moderne of klassieke tegel? Welk materiaal tegel wilt u laten zetten? Door de vele keuzes die er tegenwoordig zijn met betrekking tot tegelwerk, snappen wij dat soms door de bomen het bos niet meer gezien kan worden. Bel gerust voor vrijblijvend advies of vul ons gratis offerte formulier in. Altijd fijn als u een weloverwogen beslissing kan maken, een mooie vloer of wand als eindresultaat is voor zowel u als ons het einddoel.

  Tegelzetter Breda
  Tegelzetter Breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST