timmerman

Klusbedrijf Breda

KLUSBEDRIJF BREDA - TIMMERMAN BREDA EN OMGEVING

Timmerman Breda

Alle winkels afgegaan voor de perfecte kast, maar niets heeft de goede afmetingen? Laat een kast op maat maken door een van onze klusjesmannen. Of toch liever een mooie schutting, veranda of terras zodat u klaar bent voor de heerlijke zomeravonden? Al gaat het om binnen of buitenwerk aan uw huis, laat u dit liever over aan een vakman? Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een beschrijving of via youtube video’s? Dat is begrijpelijk en wij geven u groot gelijk, het bespaart u tijd en er wordt een mooi resultaat voor u afgeleverd. Van een ingebouwde kast, ramen, deuren en kozijnen tot tuinhuis of terras. Onder timmerwerk vallen veel klusjes, zowel binnen als buiten. Het kan gaan om meubels, iets nieuws bouwen, maar denk hierbij ook aan het verwijderen van rot hout bijvoorbeeld. Onze professionele klusjesmannen in de omgeving Breda gaan voor u aan de slag voor een mooi resultaat. U geeft u wensen aan en onze timmerman levert maatwerk voor u.

Binnenshuis kunt u denken aan een mooie inbouwkast. Wie droomt hier nu niet van? In ieder geval de meeste vrouwen wel en wie wilt er geen gelukkige vrouw. Precies dat wilt iedereen wel, dus neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u hierbij. Naast een mooie inbouwkast, kunt u ook denken aan een nieuwe trap. Een mooie houten trap is tegenwoordig erg populair. Deze zijn in verschillende vormen en maten beschikbaar, voor iedereen iets.

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Timmerwerk op maat

  Tegenwoordig wordt er voor kozijnen vaak voor kunststof gekozen, maar vergeet ook houten kozijnen niet voor een mooie rustieke uitstraling. Door te kiezen voor houten kozijnen en deurposten kunt u dit realiseren in uw huis. Het is ook mogelijk om te kiezen voor houten wanden en vloeren. Veel vloeren zijn op dit moment al van hout, maar ook mooie wanden kunnen gemaakt worden van hout. Onze erkende timmermannen gaan graag voor u aan de slag om uw wensen te realiseren. Als u twijfelt of iets mogelijk is, bel gerust, niets is te gek. Klusbedrijf Breda levert maatwerk en nemen uw wensen als leidraad. Bel voor meer informatie of vraag vandaag nog een gratis quote aan. 

  Ook buitenshuis verzorgen wij verschillende timmerklusjes voor u. Of u de tuin van de buren niet meer in wilt kijken en een mooie schutting wilt of alle spullen die in uw tuin rondslingeren graag willen opbergen in een schuurtje, onze timmermannen in Breda helpen u hier graag mee. Een leuke plek in de tuin creëren om lekker te barbecueën of een drankje te doen met vrienden. Lekker in de zomer buiten op je mooi afgewerkte terras zitten. Het blijft Nederland, dus mocht het weer ineens omslaan en er een bui komt, is een overkapping ook niet verkeerd. Heerlijke zomeravonden op de veranda of onder de overkapping. Wij realiseren deze droom graag voor u. U geeft uw wensen aan ons door en samen maken we een plan voor een mooie inrichting van uw tuin. Bel vandaag nog, zodat we samen kunnen in plannen wat er moet gebeuren binnen of buiten uw huis. Een mooie inbouwkast of een mooi terras voor de zomeravonden.  

  Timmerman breda
  Timmerman breda

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST